Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yatmadan önce içtiği sigara sonu oldu

Adana’da tek başına yaşayan bir kişi, sigaradan çıktığı tahmin edilen yangında hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, yürüme güçlüğü çeken ve baston yardımıyla yürüyebilen Abdurrahman Kaplan’ın (51) Seyhan ilçesi Dağlıoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da tek başına yaşayan bir kişi, sigaradan çıktığı tahmin edilen yangında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, yürüme güçlüğü çeken ve baston yardımıyla yürüyebilen Abdurrahman Kaplan’ın (51) Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi 14039 Sokakta bir binanın 2’nci katındaki evinde sabaha karşı yangın çıktı. Alev ve dumanı fark ederek uyanan komşuları itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın kontrol altına alındıktan sonra içeri giren itfaiye erleri bir kişinin yanmış cesediyle karşılaştı. Yangının çıkış sebebini öğrenmek için çalışma başlatan itfaiye ekipleri, yangının Kaplan’ın uyumadan önce içtiği sigaradan çıktığını tahmin ediyor.
Polis ekipleri de yangınla ilgili inceleme başlatırken, olay yerine gelen Kaplan’ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kaplan’ın cesedi, incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.