Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı Kadını Yanmaktan, Güvercinlere Yem Veren Bir Kişi Kurtardı

Antalya’da bir apartmanın 4’ünü katında çıkan yangında 77 yaşındaki bir yaşlı kadın mahsur kaldı. Yaşlı kadını şans eseri terasta güvercinlerine yem vermeye çıkan bir kişi kapıyı kırarak kurtardı.Edinilen bilgiye göre yangın,...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da bir apartmanın 4’ünü katında çıkan yangında 77 yaşındaki bir yaşlı kadın mahsur kaldı. Yaşlı kadını şans eseri terasta güvercinlerine yem vermeye çıkan bir kişi kapıyı kırarak kurtardı.
Edinilen bilgiye göre yangın, saat 19.30 sırasında Balbey Mahallesi Fahretttin Altay Caddesi üzerindeki bir iş merkezinin 4’üncü katında çıktı. Evde yalnız yaşayan ve ayaklarındaki şişme nedeniyle yürüyemeyen 77 yaşındaki Emine Kıldıran’ın dairesinde klima ünitesinden kaynaklanan patlama meydana geldi. Ardından alev alan ünite parçaları ve panjurlar nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. Zemin kattaki esnaf hemen itfaiye ve polise haber verdi. Terasta güvercinlerine yem veren Bekir Kokal, bulunduğu alana alevlerin çıktığını görünce yalnız yaşadığını bildiği Kıldıran’ın dairesine koştu. Kokal, kapının kilidini kırarak içeri girdi. Kokal, alevler içindeki yaşlı kadını kucaklayarak daireden çıkarmayı başardı. Büyük panik yaşayan Kıldıran’a sağlık ekipleri müdahale etti. İtfaiye ise yangını diğer dairelere sıçramadan söndürdü. Tedavisi tamamlanan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaşlı kadının hayatını kurtaran reklamcı Bekir Kokal ise Emine Kıldıran’ın elini bırakmadı.
Yanan evden kaldırıma dökülen plastik panjur parçalarını ise 2 çocuğun babalarının taşıdığı hurdacı arabasına toplamları dikkat çekti.
Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Olayı anlatan Bekir Kokal, “Güvercinlerime yem vermek için terasa çıktım. Biraz yemleme yaptıktan sonra alt kattan terasa alevlerden yükseldiğini gördüm. Hemen aşağı koştum. Kapıyı kırdım, dumanların içinden geçerek Emine teyzeyi çıkardım. Güvercinlerime yem vermiyor olsam Emine teyze ölmüş olabilirdi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.