Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Gözaltında

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Altınyurt köyünde, evinde ölü olarak bulunan yaşlı adamın katil zanlısı olduğu iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Altınyurt köyünde,...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Altınyurt köyünde, evinde ölü olarak bulunan yaşlı adamın katil zanlısı olduğu iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Altınyurt köyünde, yaklaşık 1 hafta önce evinde bıçaklanarak ölmüş halde bulunan Mustafa Ö.’nün (77) katil zanlısı jandarma tarafından gözaltına alındı. Mustafa Ö., kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gece bilinmeyen bir saatte yalnız yaşadığı evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Ceset, Gaziantep Adli Tıp Morgu’na kaldırılmış, yaşlı adamın karnına ve başına aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybettiği belirlenmişti. Jandarma ekipleri, cinayeti işleyen kişi ya da kişileri yakalamak için yoğun bir çalışma başlatırken, cinayet zanlısı olarak yaşlı adamın komşusu Yusuf A. gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf ettiği iddia edilen zanlı, adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.