Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı Adama Çarpıp Kaçan Sürücü, Kırık Parçalardan Yakalandı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde, yatsı namazından çıkan bir kişiye çarpıp ölümüne yol açtıktan sonra kaçan şahıs Geyve İlçe Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Olay, Geyve ilçesi Ilıca Mahallesi Soğuksu mevkiinde 16 Mayıs günü...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’nın Geyve ilçesinde, yatsı namazından çıkan bir kişiye çarpıp ölümüne yol açtıktan sonra kaçan şahıs Geyve İlçe Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Olay, Geyve ilçesi Ilıca Mahallesi Soğuksu mevkiinde 16 Mayıs günü saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yatsı namazından çıkan 84 yaşındaki Sabahattin Yıldız, evine gitmek için yolun karşısına geçtiği sırada plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir şahsın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazaya karışan şahıs daha sonra olay yerinden kaçmıştı. Geyve İlçe Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları araştırma neticesinde otomobile ait kırık parçalar bulmuştu.
Kaza yerinde jandarma ekiplerince yapılan incelemede bulunan parçalardan yola çıkan ekipler, daha sonra kazaya karışan aracı belirlediler. Jandarma ekipleri kazaya karışan aracı kullandığı belirlenen G.Ç. isimli şahısı düzenlediği operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. G.C.’nin işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.