Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı adama çarparak kaçan motosiklet sürücüsü yakalandı

ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Manavgat ilçesinde 6 gün önce yaşlı bir adama çarptıktan sonra olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsü yakalandı.Yukarı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmekte olan...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Manavgat ilçesinde 6 gün önce yaşlı bir adama çarptıktan sonra olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsü yakalandı.
Yukarı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmekte olan 86 yaşındaki A.Y. isimli şahsa çarparak ağır yaralanmasına neden olan motosikletin sürücüsü, olay yerinden kaçarak izini kaybettirmişti. Kazanın ardından ilk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılan ve ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam, durumunun ağır olması nedeniyle Antalya’ya sevk edilmişti. Kazanın ardından olay yerinden kaçan kişinin kimliğini belirleyen Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, U.A. isimli motosiklet sürücüsünü yakaladı. U.A., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.