Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı Adam Ormanda 30 Saat Sonra Sağ Bulundu

Karabük’te, gittiği ormanda kaybolan yaşlı adam, AFAD ekiplerinin yaklaşık 30 saatlik arama çalışmasının ardından yaralı halde bulundu.Karabük merkeze bağlı Başköy köyünde oturan ve dün sabah saat 08.00 sıralarından katırıyla köy...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te, gittiği ormanda kaybolan yaşlı adam, AFAD ekiplerinin yaklaşık 30 saatlik arama çalışmasının ardından yaralı halde bulundu.
Karabük merkeze bağlı Başköy köyünde oturan ve dün sabah saat 08.00 sıralarından katırıyla köy yakınındaki ormanlık alanda bulunan çam ağaçlarından çıra yapmak için çıkan Hasan Aydoğdu (73), bir daha geri dönmedi. Akşam geç saatlerde Aydoğdu’nun katırı eve yalnız dönünce ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ormanlık alana gelen AFAD ve jandarma ekipleri gece geç saatlere kadar yaptığı aramalardan bir sonuç alamadı. Ekipler, sabah saatlerinde yeniden başladıkları aramalar sonucunda yaklaşık 30 saat sonra yaşlı adamı evinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta ormanın içindeki bir vadide yerde yaralı halde yatar vaziyette buldu. Katırın üzerinden attığı ve vücudunda ezilmeler bulunan Aydoğdu, AFAD ekipleri tarafından ormanlık alanda sedye yardımı ile yola kadar taşındı. Burada olay yerine çağrılan ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.