Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşı Küçük Motor Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Kocaeli’de yaşı küçük motosiklet hırsızları, çaldıkları motoru çalıştıramayınca motosikleti bırakarak kayıplara karıştı. Olay saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 18 yaşından küçük iki...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaşı Küçük Motor Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Kocaeli’de yaşı küçük motosiklet hırsızları, çaldıkları motoru çalıştıramayınca motosikleti bırakarak kayıplara karıştı. Olay saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 18 yaşından küçük iki çocuk, sahibi il dışında olan 41 BE 674 plakalı motosikleti çaldı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, küçük çocuklar önce motorun çevresinde bir süre dolaşarak çevreyi kontrol ediyor. Etrafta kimsenin olmadığını gören çocuklar daha sonra motoru iterek Kozluk mahallesi Şerefiye sokak üzerinde park halinde bulunduğu yerden uzaklaştırıyor.
ÇALIŞTIRAMAYINCA BIRAKIP KAÇTILAR
Motosikletin sahibinin başvurusu üzerine çalınan motosikleti aramaya başlayan polis ekipleri, motoru çalındığı yerin bir sokak arkasında buldu. Küçük çocukların motosikleti çalıştıramadıkları için bırakıp kaçtıkları anlaşıldı. Motosiklet gerekli çalışmaların yapılmasının ardından sahibine teslim edilirken, motoru çalmaya çalışan çocukların yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.