Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşı Kadar Suçu Var

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde oto hırsızlığı, otodan hırsızlık, işyerinden hırsızlık, gasp gibi 10 ayrı suça karışan ve kendisini yakalamak isteyen polis ekiplerinden kaçarken kullandığı çalıntı otomobille 5 yaşında çocuğa çarparak...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaşı Kadar Suçu Var
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde oto hırsızlığı, otodan hırsızlık, işyerinden hırsızlık, gasp gibi 10 ayrı suça karışan ve kendisini yakalamak isteyen polis ekiplerinden kaçarken kullandığı çalıntı otomobille 5 yaşında çocuğa çarparak hastanelik eden şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. 19 yaşındaki şüphelinin 17 ayrı suçtan da sabıkası olduğu ortaya çıktı.
AYNI GECEDE 10 AYRI SUÇA KARIŞAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre, Çorlu ilçesinde ön ve arka plakası bulunmayan beyaz renkli bir araçta bulunan şüpheli ilk olarak Kırkova Meydanı’nda bir kadının çantasını gasp etti, ardından Hacı Hamamdere Sokak üzerindeki bir inşaatın bekçisini de gasp eden şüpheli ayrıca, oto hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık olaylarına karışarak kaçtı.
Şüphelinin ve plakasız beyaz renkli otomobilin izine Hıdırağa Mahallesi’nde rastlayan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracı durdurarak şüpheliyi yakalamak istedi. Polisin ’dur’ ihtarına uymayan ve çalıntı araçla kaçmayı sürdüren şüpheli 5 yaşındaki bir çocuğa da çarparak yaralanmasına sebep oldu. Kaçarken polis otosuna da çarpan şüpheli bir süre sonra otomobili terk ederek yaya olarak kaçtı. Polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu Hıdırağa Mahallesi Çiçek Sokak üzerinde yakalanan G.Ü. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Polis ekipleri otomobilin plakasının 34 GNF 90 olduğunu ve Avcılar ilçesinden çalıntı olduğunu belirledi. 17 ayrı suçtan sabıkası olduğu kaydedilen ve aynı gece 10 ayrı suça karıştığı belirlenen G.Ü. Çorlu Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.