Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasaklı Sur’da Çekilen Klibe Soruşturma

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde çekilen rap klibi ile ilgili soruşturma başlattı.“SAT5” takma isimli ve maskeli biri tarafından 2 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde çekilen rap klibi ile ilgili soruşturma başlattı.
“SAT5” takma isimli ve maskeli biri tarafından 2 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde “Yalnızım Atam” isimli bir şarkıya klip çekildi. Klip, “Sur şehitlerimizin anısına” başlığı ile bugün bazı sosyal medya ve video sitelerinde yayınlandı. Harabeye dönen bir binada telsizden yapılan “Allah için vurun, peygamber için vurun, şehitlerimiz için vurun” anonsu ile başlayan klipte, “6 ok yolunda izden ayrı düştü atam/Kalk, uyan herkes Ermeni, hepsi kalpazan/Ben kimim? Türk’ün oğlu yani dışlanan/Alt sokakta misyonerler her adım kapan/Söyle ben miyim yenik düşen yarınlara?/Şöyle bir bakın uçup giden umutlara!/3 kuruşla keyfim kalmamış, ortasındayım hayatın/ Hepimiz. Hepimiz biziz!/ Mehmedime sıkılan merminin damgası batı, yalan mı bu söyle?/Perdeler çektiler o gözlere, kuklalar saldılar üstümüze/Asamadın çakalı sus konuşma, pay dağılımı var bu oyunda/Acısı var kanımda şehitlerin, hissederim her sabah damarımda/Tek çözüm savaşsa tarihim Çanakkale/Yurtta kalmadıysa sulh, cihanda ismi ne?/Damarımdaki kan, zehir değil asil/Herkes Ermeni olursa, ben Kuva-yi Milliye!/Sarı kırmızı yeşil çaputlar, atılan mermi biten umutlar/Terör’e destek param, aldığım kola, kalk uyan yalnızım Atam/İnsan hakkı mı? Önce doyur karnımı/Sürünüp giden bu gençlikten uyarı/Ya sorunu çözün ya da yaratanı asın/Ya sev, ya terk et! Faşist değil Mehmet adım!/Dağa çıksın derdi ne? Bu da yetmez belki de/20 yaşında yiğitler gitti ölüme/Rum’a aç limanı, Siyonizm planı/Sağ sol tutmadı, şimdi Kürt yalanı/Önünü göremez oldun Koca Aslan!/Müttefik değil onun adı bence düşman/Bana bir sorsan, çözümü çok basit/Eğer değişmezse kafalara sık lan/İnsan hakkını ver onda kalsın/Bana huzur gerek, bana huzur gerek/Avrupa Birliği mi o da kalsın/ Bana vatan gerek, bana Atam gerek 12 yıldızın da senin olsun. Bana bir tane hilaliyle yeter/Toprak olan şehidi unutursun, bana hatırlatacak nesil gerek” ifadeleri yer aldı. Yasaklı bölgede devam eden klibin sonunda ise ilçedeki operasyonlarda şehit düşen güvenlik güçlerinin isimlerine yer verildi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, kliple ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.