Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasaklanan Bölgelerde Operasyon Başlatıldı

Hakkâri merkez Geçimli köyü ile Çukurca ilçesi Akkaya köyünde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından operasyon başlatıldı.Hakkâri Valiliğinin Geçimli ve Akkaya köylerinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağını ilan etmesinin...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkâri merkez Geçimli köyü ile Çukurca ilçesi Akkaya köyünde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından operasyon başlatıldı.
Hakkâri Valiliğinin Geçimli ve Akkaya köylerinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağını ilan etmesinin ardından bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında kalkan helikopterler bölgeye sevk edilirken, köy evleri başta olmak üzere bölgenin didik didik arandığı bölgelerde operasyonların devam ettiği belirtildi. Kırsal kesimde de örgüt mensuplarının ülkeye geçişinin engellenmesi için operasyonların aralıksız devam ettiği öğrenildi.
Çukurca ilçesinde sınır boylarını rahatlıkla gören yüksek kesimlere kurulan son teknoloji termal kameraların en ufak bir ayrıntıyı anında tespit ettiği belirtildi. Kameraya takılan olası hareketliliğin göründüğü noktalar obüs toplarıyla vurulduğu kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.