Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasak yerden yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya araç çarptı

Tarlabaşı Bulvarı’nda yaya geçişlerinin yasak olduğu bölgeden karşıya geçmeye çalışan 57 yaşındaki Kemal Koç’a seyir halindeki araç çarptı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansırken ağır yaralı olan vatandaş ilk müdahalesinin...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarlabaşı Bulvarı’nda yaya geçişlerinin yasak olduğu bölgeden karşıya geçmeye çalışan 57 yaşındaki Kemal Koç’a seyir halindeki araç çarptı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansırken ağır yaralı olan vatandaş ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kaza Tarlabaşı Bulvarı’nda saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Halil İbrahim Tüfekçi yönetimindeki 34 ZH 30 93 plakalı otomobil,yaya geçişlerine yasak olan yoldan karşıya geçmek isteyen 57 yaşındaki Kemal Koç isimli vatandaşa çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce havaya savrulan Koç, aracın ön camına düşerek ağır yaralandı. Yoldan geçen sürücüler yardıma koşarken olay sağlık ekiplerine ve polise bildirildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Kemal Koç ağır yaralı olarak Okmeydanı SSK Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
“Işıklardan değil, normal yoldan geçiyordu”
Kaza anını anlatan Halil İbrahim Tüfekçi ise “Yaya geçidinden geçmiyordu. Ben de çok hızlı gitmiyordum” dedi.
"Trafik ışıkları 20 metre ileride"
Çevredeki görgü tanıkları ise “Vatandaşlar kendileri kesmiş bu bariyerleri, demirleri. Normalde kapalı olması lazım bunların. Bu yoldan yaya bir şekilde geçilmez. Yaya geçidi 20 metre uzaklıkta ama insanlar burayı tercih ediyor. Burada merdivende yok ama burayı tercih ediyorlar kestirme olduğu için. Kazaya sebebiyet verip trafiği aksatıyorlar” dedi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.