Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasak dinlemeyen yamaç paraşütçüsü yere çakıldı

Antalya’da uçuşa yasak bölgede yamaç paraşütüyle havalanan bir kişi yere çakıldı.Olay, Antalya Muratpaşa ilçesi falezler üzerinde varyantlarda meydana geldi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da uçuşa yasak bölgede yamaç paraşütüyle havalanan bir kişi yere çakıldı.
Olay, Antalya Muratpaşa ilçesi falezler üzerinde varyantlarda meydana geldi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün talebi üzerine Antalya Valiliği’nin ambulans helikopter, sahil güvenlik ve polis helikopterlerinin uçuş güzergahı olduğu gerekçesiyle yasakladığı varyantlar üzerinde yamaç paraşütü yapan Bayram Kurt (38) bir anda ters rüzgarın etkisiyle metrelerce yükseklikte yere çakıldı.
Falezler dibindeki çalılık alana düşen Kurt’u görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kurt’u bulunduğu yerden çıkararak sedyeyle ambulansa taşıdı. Olay yerindeki ilk muayenede vücudunun birkaç yerinde kırık olduğu belirlenen Kurt, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.