Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Yasak aşk’ kovalamacasında sürücü tutuklandı

Karabük’te yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadının kocasından kaçarken, otomobiliyle yolda yürüyen bir kişiye çarparak yaralayan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, önceki gün meydana gelen olayda, 4 yıllık...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadının kocasından kaçarken, otomobiliyle yolda yürüyen bir kişiye çarparak yaralayan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, önceki gün meydana gelen olayda, 4 yıllık evli olan Aysun K. (31) adlı kadın, iddiaya göre yasak aşk yaşadığı Arslan N.’nin Soğuksu Mahallesi’ndeki evine kaçtı. Eşinin evi terk edip yasak aşk yaşadığı adamın yanına gittiğini öğrenen Nuri K. (37), yanına Mustafa O. ve Fatih T.’yi alarak 78 AJ 842 plakalı otomobiliyle Soğuksu Mahallesi’ne gitti. Bu sırada eşi Aysun K. ve Arslan N.’nin 78 AP 345 plakalı otomobil ile kaçtıklarını görünce peşlerine düşerek kovalamaya başladı. Nuri K.’den kaçan Aysun K. ile Arslan N.’nin bulunduğu otomobil, Güven kavşağına geldiğinde elinde poşetlerle bir alışveriş merkezinde tadilat işi yapan işçilere yemek getiren Işıltan Volga Işıkdağ’a (32) çarptı. Kaza anının saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdığı olayda, hızla gelen otomobilin çarpmasıyla metrelerce havaya fırlayıp yere düşen Işıkdağ ağır yaralanırken, otomobil ise bariyerlere çarparak duruyor.
Kaza sonrası otomobil sürücüsü Arslan N. ve yanında bulunan kardeşi Kenan N. otomobilden inerek hızla kaçarken, aynı otomobilin arka koltuğunda bulunan Aysun K. ise eşi Nuri K. ve yanında bulunan şahsılar tarafından araçtan indirilerek kendi araçlarına bindirilip, olay yerinden uzaklaştırıldı.
Olaydan kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından her iki araçta bulunanlar da yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette ifadeleri alınan şahsılardan kazaya neden olan Arslan N., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, emniyette ifadesi alınan diğer şahıslar ise serbest bırakıldı.
Öte yandan, meydana gelen kazada durumu ağır olan Işıltan Volga Işıkdağ’ın Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.