Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasak Aşk Cinayetinde Aldatılan Koca Eşine Sadece Tokat Atmış

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre M.B., eve geldiğinde eşi S.B. ile yasak aşk yaşadığı Ali Ş.’yi çıplak yakaladı. M.B., Ali Ş.’yi bıçakla öldürürken eşine sadece tokat attığı ortaya çıktı. Aynı iş yerinde çalıştığı...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yasak Aşk Cinayetinde Aldatılan Koca Eşine Sadece Tokat Atmış
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, iddiaya göre M.B., eve geldiğinde eşi S.B. ile yasak aşk yaşadığı Ali Ş.’yi çıplak yakaladı. M.B., Ali Ş.’yi bıçakla öldürürken eşine sadece tokat attığı ortaya çıktı. Aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşı Ali Ş. ile eşi S.B.’yi yakalayınca M.B.’nin ilk tepkisinin ’Bunu bana nasıl yaparsınız’’ dediği öğrenildi.
Olay, dün saat 16.30 sıralarında, Örnekköy semtinde bir apartman dairesinde meydana geldi. Bir huzur evinde kış aylarında kalorifer görevlisi, yaz aylarında yemek servisi yapan M.B. (45), çocuğu hasta olduğu için işten erken çıktı. M.B. eve geldiğinde, iddiaya göre aynı huzur evinde çalışan temizlik görevlisi eşi S.B. ile yine aynı huzur evinde temizlik görevlisi olan Ali Ş.’yi çıplak yakaladı. Gördükleri karşısında şoke olan M.B., mutfaktan alığı bıçakla evli ve iki çocuk babası Ali Ş.’yi bıçaklayarak öldürdü. Ali Ş.’nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldıktan sonra ailesine verilirken, memleketi Isparta’da defnedileceği öğrenildi.
POLİSİ KENDİSİ ARAMIŞ
Cinayet zanlısı M.B.’nin, Cinayet Büro Amirliğinde verdiği ilk ifadesinde "Eve geldiğinde eşi S.B. ile çalışma arkadaşı Ali Ş.’yi uygunsuz şekilde yakaladığını" söylediği öğrenildi. M.B.’nin gördüğü bu manzara karşısında verdiği ilk tepkinin ’Bunu bana nasıl yaparsınız?’ olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre aldatılan koca M.B., eşi S.B.’ye sadece bir tokat atarken, Ali Ş.’yi darp etmeye başladı, Ali Ş.’nin de kendisine karşılık vermesi üzerine mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile Ali Ş.’yi göğsünden defalarca bıçakladığı ortaya çıktı.
M.B., yerde kanlar içerisinde kalan Ali Ş.’yi görünce durumu polise bildirdi. Zanlı M.B.’nin emniyetteki işlemlerin bitmesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.