Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralıları Hastanede Ziyaret Eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu:

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, patlamada yaralanan 8 vatandaşın hastanelerde tedavilerinin devam ettiğini, teröristin kimliği ve örgütüyle alakalı şu anda bir tespit bulunmadığını açıkladı.Ulucami önünde ikindi vakti meydana gelen patlamada...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, patlamada yaralanan 8 vatandaşın hastanelerde tedavilerinin devam ettiğini, teröristin kimliği ve örgütüyle alakalı şu anda bir tespit bulunmadığını açıkladı.
Ulucami önünde ikindi vakti meydana gelen patlamada yaralanan 8 kişi, Bursa Devlet, Çekirge ve Şevket Yılmaz hastanelerinde tedavi ediliyor. Vali Münir Karaloğlu, saat 20:00 sıralarında Bursa Devlet Hastanesi’ne giderek yaralıları ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vali Karaloğlu, saldırganın kimliği hakkında bir bilgi olmadığını söyledi. Terörle mücadele ekiplerinin Bursa Cumhuriyet Savcılığı nezaretinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden
Vali Karaloğlu, intihar bombacısı genç kadının kendisini parçaladığını bildirdi.
Karaloğlu, gazetecilerin başka saldırganlar olup olmadığı yönündeki sorusuna ise, "Vatandaşların patlama esnasında gördüğü detaylarda iki erkek şahsın kaçtığına dair bilgiler vardı. Ancak böyle bir durum yok. Onlar vatandaşların o sırada söyledikleri bilgilerdir" dedi.
Olay yerine baş örtülü ve sol elinde büyük bir çanta ile geldiği güvenlik kameralarına yansıyan kadının kimliği
araştırılıyor. Bu arada, olay yeri inceleme ekipleri tarafından intihar bomcasınının parçalanan bedeninden alınan parmak izi, merkezi kayıt sistemi AFİS’te milyonlarca kayıtla mukayese ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.