Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı köpek için ambulans çağırdılar

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde plakası ve sürücüsü belirlenmeyen bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan sokak köpeği için Gaziantep il merkezinden ambulans çağrıldı.Olay, İslahiye ilçesi, Devriş Paşa Mahallesi, Hatay Bulvarı üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde plakası ve sürücüsü belirlenmeyen bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan sokak köpeği için Gaziantep il merkezinden ambulans çağrıldı.
Olay, İslahiye ilçesi, Devriş Paşa Mahallesi, Hatay Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre plakası ve sürücü belirlenmeyen bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan sokak köpeğine çarptı. Vatandaşların İslahiye Belediyesi Zabıta ve Gaziantep Kimsesiz Hayvanları Koruma Derneği (KİHAYKO) Gaziantep Temsilcisi Bekir Şentürk’e bilgi vermeleri üzerine olay yerine gelen ekipler yaralı köpeğe müdahale edildi. Yaralı köpeğe su ve yiyecek veren Şentürk’ün müdahalesi veteriner tarafından ağrı kesici iğne yapıldı. KİHAYKO temsilcisi Bekir Şentürk Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat bahçesi köpek rehabilitasyon merkezini arayarak kazada yaralan köpek için ambulans istedi. Kaza yerine yaklaşık 90 km uzaklıktan gelen yetkiler yaptıkları ilk müdahalede köpeğin sağ arka ayağında çatlak olduğu belirledi.
Tedavi için Gaziantep Hayvanat bahçesi köpek rehabilitasyon merkezine götürülen yaralı köpeğin durumun iyi olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.