Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı kız arkadaşını bırakıp kaçtığı iddiası

Adıyaman’da meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsünün kız arkadaşını olay yerinde bırakarak kaçtığı ileri sürüldü.Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir motosiklet, Gazihan Dede yolu üzerinde sürücüsünün...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsünün kız arkadaşını olay yerinde bırakarak kaçtığı ileri sürüldü.
Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir motosiklet, Gazihan Dede yolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybolması sonucu devrildi. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan M.M.G (19) isimli bir kadın yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, yaralı M.M.G’ye ilk müdahaleyi yaparken, sağlık ekiplerini beklemeyen sürücü motosikletiyle olay yerinden ayrıldı. Sürücünün yaralıyı neden bıraktığı henüz bilinmezken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yaralanan M.M.G. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.