Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaraladıkları şahsı kaçırmaya çalışan 3 şüpheliyi polis yakaladı

Elazığ’da otomobilden silahlı olarak inip, yaya olarak yürüyen şahsı 2 yerinden vurup kaçırmak isteyen 3 şüpheli başarılı olamadı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay sonrası polis, 3 şüpheliyi olayda kullanılan silahla...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da otomobilden silahlı olarak inip, yaya olarak yürüyen şahsı 2 yerinden vurup kaçırmak isteyen 3 şüpheli başarılı olamadı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay sonrası polis, 3 şüpheliyi olayda kullanılan silahla birlikte yakaladı.
Edinilen bilgilere göre, olay, önceki gün sabah saat 07.00 sıralarında Sanayi Mahallesi Santral Caddesi’nde meydana geldi. Caddeye hızla gelen otomobilden inen O.A., İ.M. ve M.A., kaldırımda yürüyen G.S.’yi silahla bacağından ve kalçasından yaraladı. G.S., saldırganların dikkatinin dağılması sonucu yaralı halde kurtulmayı başarırken, 3 şüpheli de geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.
Zanlılar silahla yakalandı
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2 yerinden yaralanan G.S.’nin hastanede tedavi altına alınmasının ardından soruşturma başlattı. Bir iş yerinde olay anına ait güvenlik kamerasının saniye saniye kaçırma girişimini kaydettiğini gören polis, harekete geçti. Güvenlik kamerasından kimlikleri tespit edilen şüpheliler O.A., İ.M. ve M.A. polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin olayda kullandığı tabanca ve 6 adet mermi ele geçirildi.
Şüpheliler, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit, hakaret ve ruhsatız silah bulundurmaktan adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.