Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yanmış Kadın Cesedinin Olduğu Bölgede Bir Ceset İddiası Daha

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yanmış olarak bulunan kadın cesedi soruşturması kapsamında polis, aynı bölgede öldürülmüş olabileceğinden şüphelenilen bir erkeğe ait cesedin bulunması için çalışma başlattı.Manisa’nın Akhisar ilçesindeki...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 21:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 21:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Akhisar ilçesinde yanmış olarak bulunan kadın cesedi soruşturması kapsamında polis, aynı bölgede öldürülmüş olabileceğinden şüphelenilen bir erkeğe ait cesedin bulunması için çalışma başlattı.
Manisa’nın Akhisar ilçesindeki zeytinlik alanda bir barakanın içinde bulunan yanmış kadın cesedin ardından aynı bölgede öldürülmüş olabileceğinden şüphelenilen ikinci bir ceset için çalışma başlatıldı. İhbara göre ölen kişinin erkek olduğu yine cesedin yakıldığı ve cesedin yakıldıktan sonra gömüldüğü iddia edildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilk cesedin bulunduğu bölgede araştırma arama çalışması başlattı.
Olayla ilgili araştırmalar sırasında yanmış olarak bulunan kadın cesedinin İzmir Seferihisar’da kaybolan sağır ve dilsiz bir kadına ait olma olasılığının yüksek olduğu, kadının Akhisar’daki bir arkadaşını ziyarete geldikten sonra kaybolduğu, bu nedenle DNA sonucunun beklendiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.