Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yanmış Kadın Cesedinde Flaş Gelişme

22 Şubat tarihinde Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunan yanmış kadın cesedi soruşturmasında gözaltına alınan sağır ve dilsiz anne kız tutuklandı. Zanlıların alınan ifadesi doğrultusunda cesedin bulunduğu yerin 100 metre ilerisinde yakıldıktan...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
22 Şubat tarihinde Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunan yanmış kadın cesedi soruşturmasında gözaltına alınan sağır ve dilsiz anne kız tutuklandı. Zanlıların alınan ifadesi doğrultusunda cesedin bulunduğu yerin 100 metre ilerisinde yakıldıktan sonra toprağa gömülen bir erkek cesedinin daha kemiklerine ulaşıldı.
22 Şubat Pazar günü Akhisar merkez Cumhuriyet Mahallesi Suyolu Mezarlığı mevkiindeki bir zeytinlik içerisindeki barakada yanmış kadın cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ortak çalışma sonucu olay kısa sürede çözüldü. Emniyet ekipleri Hashoca Mahallesi 67 Sokak 32 numaralı evde ikamet eden 2 kadını gözaltına aldı ve dün akşam Akhisar Adliye Sarayında savcılar tarafından ifadeleri alınarak Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.
Yanmış kadın cesedinin Seferihisar’da kayıp olarak bildirilen ve Akhisar’da bir arkadaşının yanına gelen Emine Girginer (21)’e ait olduğu iddia edildi. Yanmış kadın cesedinin Emine Girginer’e ait olup olmadığı ise bugün İzmir Adli Tıp Merkezinden gelecek DNA testi sonucu belli olacağı bildirildi.
YENİ BİR CESET BULUNDU
Öte yandan dilsiz ve sağır zanlıların ifadeleri sonucunda ikinci bir cinayetin daha ortaya çıktığı bildirildi.
2013 yılı Aralık ayından bu yana kayıp olan işitme engelli Arif Altay’ın da (44) bu zanlılar tarafından öldürüldü bildirildi. Arif Altay’a ait cesedin ise yanarak can veren Emine Girginer’in cesedinin 100 metre ilerisinde bir tarlaya gömüldüğü ve yapılan kazı çalışmaları sonucu kemikleri bulunduğu açıklandı.
Olayla ilgili sağır ve dilsiz olan anne ve kızı tutuklanırken, olayla ilgisi olduğu düşünülen bir kişinin ise arandığı iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.