Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangının Etkisi Sabahın İlk Işıklarıyla Ortaya Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çöplükte başlayan ve 4 saatte kontrol altına alınan yangının etkisi sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. 30 hektar alanda etkili olan yangın beyaz evleri ve lüks villaları duman altında bıraktı.Dün akşam...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yangının Etkisi Sabahın İlk Işıklarıyla Ortaya Çıktı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde çöplükte başlayan ve 4 saatte kontrol altına alınan yangının etkisi sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. 30 hektar alanda etkili olan yangın beyaz evleri ve lüks villaları duman altında bıraktı.
Dün akşam saatlerinde Gündoğan Mahallesi’nde bulunan katı atık depolama alanında yangın çıktı. Çıkan yangın sonrasında rüzgarın da etkisiyle alevler Götürkbükü, Küçükbükü ve Gündoğan mahallelerini sardı. Yaklaşık 4 saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. Evlerin 50 metre yakınına kadar ulaşan alevler vatandaşları korkuttu. Bazı itfaiye erleri yangında dumandan etkilendi. Sabaha kadar süren soğutma çalışmalarının ardından mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte ağır bilanço da ortaya çıktı. 30 hektarlık alanın yandığı öğrenildi.
EVLER DUMAN ALTINDA
Yangın kontrol altına alındıktan sonra çöplük ve çevresinde soğutma çalışmaları başladı. Çöplükten çıkan dumanlar Gündoğan Mahallesi’ni etkiledi. Rüzgarın da etkisiyle kötü koku ve yoğun duman sahil kenarında bulunan evleri ve lüks villaları kapladı. Çöplük alanında soğutma çalışmaları devam ederken, duman denize giren vatandaşları da etkiledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.