Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangına müdahaleden dönen gençler trafik yaptı: 1 ölü

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde çıkan yangına müdahale eden 3 genç traktörle kaza geçirdi. Kazada 1 öldü, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Dursunbey’e bağlı Göbül Mahallesi yakınlarında Gazallidere ve Çamköy kırsal mahalleleri...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde çıkan yangına müdahale eden 3 genç traktörle kaza geçirdi. Kazada 1 öldü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Dursunbey’e bağlı Göbül Mahallesi yakınlarında Gazallidere ve Çamköy kırsal mahalleleri arasında çıkan yangına müdahale için giden mahalleler arasında yer alan üç genç, yangına müdahale ettikten sonra ikamet ettikleri Göbül Mahallesine doğru hareket etti. Traktör ile seyir halindeyken Mahalle yakınlarında bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden gençler yolun kenarında bulunan şarampole yuvarlandı.
Kaza haberinin ardından Bölgede görevli olan bir ambulans hemen olay yerine sevk edildi. Kazada Mustafa Yiğit (16) isimli genç ağır yaralanırken, A.K. (17) ve H.K. (15) ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Hemen 112 ambulansı ile Dursunbey Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılara müdahale edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Yiğit kurtarılamadı.
Hastaneye akın eden gencin yakınları büyük üzüntü yaşarken diğer yaralılar tedbir amaçlı olarak Balıkesir’e sevk edildi. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.