Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangın ihbarı üzerine eve gelen polise oklavayla müdahale etti

Bursa’da öğle saatlerinde bir binadan duman kokusu geldiği ihbarını alan polis ve itfaiye ekipleri, olay yerine gittiklerinde hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı.Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Ulu Mahallesi Doğanbey Sokak’ta gerçekleşti....

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da öğle saatlerinde bir binadan duman kokusu geldiği ihbarını alan polis ve itfaiye ekipleri, olay yerine gittiklerinde hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı.
Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Ulu Mahallesi Doğanbey Sokak’ta gerçekleşti. Polis ekipleri, yangın ihbarını değerlendirmek için itfaiye ekipleri ile birlikte olay yerine geldi. Ekipler, yangın ihbarının olduğu binada arama yaparken, yaşlı bir kadının evinden gelen koku üzerine kapıyı açmasını istediler. Kapıyı açmamakta direnen yaşlı kadın, komşuların ikna etmesi üzerine kapıyı açtı, fakat içeri giren polis ve itfaiye ekiplerinin evinden çıkmasını isteyerek oklavayla müdahale etti. Yaşlı kadının elinde bulunan oklavayı tutan polis ekipleri, itfaiye erlerinin evi kontrol etmesini beklerken zaman zaman yaşlı kadının saldırısına maruz kaldı. Ekipler, yangın ihbarının asılsız çıktığının anlaşılmasının ardından binadan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.