Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangın faciasında gözaltına alınan 3 kişiye yurt dışı yasağı

Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda çıkan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak haklarında gözaltı kararı verilen 12 kişiden 3’ü yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.Aladağ Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda çıkan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak haklarında gözaltı kararı verilen 12 kişiden 3’ü yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.
Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında, öğrenci yurdunda görevli 8 kişi ve yurdun bağlı bulunduğu dernek yöneticisi 6 kişi olmak üzere toplam 14 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, bu kişilerden 12’si gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan ve yurtta eğitmenlik yaptığı öğrenilen Neslihan D., Betül K. ve Nesrin D. dün gece adliyeye sevk edildi. Zanlılar suçlamaları kabul etmezken mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Bu arada 9 kişinin sorgusu ilçe emniyet amirliğinde devam ederken, kaçan 2 zanlının da yakalanması çalışması devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.