Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangın çıktı, ev sahibi ile kiracı birbirine girdi

Edirne’nin Keşan ilçesinde çıkan yangında, tek katlı ev kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi ile kiracılar arasında kundaklama iddiasıyla kavga çıktı.Edinilen bilgiye göre olay, saat 13.30 sıralarında, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanlık...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’nin Keşan ilçesinde çıkan yangında, tek katlı ev kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi ile kiracılar arasında kundaklama iddiasıyla kavga çıktı.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 13.30 sıralarında, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanlık Dere mevkiindeki bir evde meydana geldi. Raci Şengül’e ait tek katlı evde kimsenin bulunmadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek söndürdü. Yangın sonucu ev ve içindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.
Kiracı ile ev sahibi arasında kavga çıktı
Bu sırada yangını haber alarak olay yerine gelen ev sahibi Raci Şengül’ün akrabaları ile evde kiracı olarak kalanlar arasında ’kundaklama’ iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine polis araya girerek tarafları ayırdı. Birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine taraflar polis ekiplerince Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.