Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 6 dolandırıcı tutuklandı

Yalova’da yaşlıları dolandıran 6 kişi tutuklandı.Asayiş ekipleri, Yalova’da meydana gelen 4 ayrı dolandırıcılık olayının faili toplam 6 kişiyi yakaladı. Fatih Caddesi’nde ikamet eden N.K. adlı yaşlı kadını arayarak kendilerini polis...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova’da 6 dolandırıcı tutuklandı
Yalova’da yaşlıları dolandıran 6 kişi tutuklandı.
Asayiş ekipleri, Yalova’da meydana gelen 4 ayrı dolandırıcılık olayının faili toplam 6 kişiyi yakaladı. Fatih Caddesi’nde ikamet eden N.K. adlı yaşlı kadını arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, bir kuyumcu soygunu ile ilgili operasyon yaptıklarını söyledi. N.K’nin kimliğinin olay yerinde bulunduğunu belirten dolandırıcılar, evdeki ziynet eşyalarını inceleyeceklerini söyledi. Yaşlı kadının 26 bin liralık ziynet eşyasını alıp, inceledikten sonra getireceklerini söyleyen dolandırıcı, oradan ayrıldı. Polis, N.K’nin aynı şahıslar tarafından 2 gün sonra tekrar aranması ile birlikte harekete geçti. Dolandırıcılar evdeki paraları da incelemek bahanesi ile almaya geldiklerinde ekipler tarafından suçüstü yakalandı.
H.B. (22) ve M.Ö. (28) adlı dolandırıcıların, 3 gün önce Yalova’da başka bir şahsın, kendilerini FETÖ soruşturması savcısı olarak tanıtarak, 16 bin TL değerindeki bileziklerini aldıkları ortaya çıktı. Şahıslar çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
Yine Yalova’da D.C. isimli kadını dolandıran D.M, R.D, S.K ve D.Ç. de yakalanarak tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.