Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 21 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 21 kilo 410 gram eroin ele geçirildi.Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, İran’dan Türkiye’ye getirilen eroinin, Van’dan...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2015 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 21 kilo 410 gram eroin ele geçirildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, İran’dan Türkiye’ye getirilen eroinin, Van’dan alınarak Yalova üzerinden İstanbul’a götürüleceği istihbaratını aldı. Bunun üzerine gerekli çalışmaları yapan ekipler, Bülent Ç. (38) idaresindeki 34 plakalı aracı takibe aldı. Bursa il sınırından Yalova’ya giren araç ekipler tarafından durduruldu. Araçta uyuşturucu detektör köpekleri Hektor ve Dingo’nun da yardımıyla yapılan aramada, kaporta ile cam arasında oluşturulan bir bölmeye saklanmış 41 torba eroin ele geçirildi. Toplam ağırlığı 21 kilo 410 gram olan eroine el konulurken, araç sürücüsü Bülent Ç. gözaltına alındı. Bülent Ç. hakkında ’Uyuşturucu Madde Ticareti ve Nakli Yapma’ suçundan adli tahkikat başlatıldı.
Gerçekleşen operasyonla, Yalova’da bu zamana kadar en yüksek miktarda eroin ele geçirilmiş oldu. Başarılı operasyonu gerçekleştiren KOM Şube ekiplerini ilk kutlayan ise Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.