Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Venedik’e döndü

Meteorolojinin uyardığı kuvvetli sağanak yağış 45 dakika içerisinde Yalova sokaklarını Venedik’e çevirdi. Bir çok işyerine su giren caddelerde esnaflar sularla mücadele etti.Yalova 45 dakikalık yağış sonrasında kelimenin tam anlamıyla...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Venedik’e döndü
Meteorolojinin uyardığı kuvvetli sağanak yağış 45 dakika içerisinde Yalova sokaklarını Venedik’e çevirdi. Bir çok işyerine su giren caddelerde esnaflar sularla mücadele etti.
Yalova 45 dakikalık yağış sonrasında kelimenin tam anlamıyla sular altında kaldı. Şehrin ana arterlerinde kaldırımları aşan sular dükkanlara girdi. Venedik’i aratmayan görüntülerin oluştuğu Yalova’da vatandaşlar sularla kaplanan caddelerde çareyi dizlerine kadar sudan yürüyerek geçmekte buldular. Ana arterlerde yoğun su nedeniyle bazı araçlarda arıza yapınca trafik tıkandı. Yalova itfaiyesi ekipleri ise su baskını ihbarlarına yetişmekte zorlandılar.
Vatandaşlar ise Yalova Belediyesi’ne gerekli tedbiri almadığı için her sağanak yağışta benzer manzaralar yaşandığı için tepki gösterdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.