Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Jandarmasından Hırsızlık Şebekesine Suçüstü

İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Bursa ve Yalova’da bir çok ev ve işyerini soydukları iddia edilen zanlılar son işlerinde yakayı ele verdi.Yalova’nın da aralarında bulunduğu 5 ile kiraladıkları araçlarla giderek hırsızlık yaptıkları iddia...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Jandarmasından Hırsızlık Şebekesine Suçüstü
İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Bursa ve Yalova’da bir çok ev ve işyerini soydukları iddia edilen zanlılar son işlerinde yakayı ele verdi.
Yalova’nın da aralarında bulunduğu 5 ile kiraladıkları araçlarla giderek hırsızlık yaptıkları iddia edilen A.Ş. (28), K.B. (35) ve H.Ç. (32), Yalova jandarması tarafından teknik takibe alındı. Çınarcık ilçesinde bir işyerine gece geç saatlerde giren şebeke elemanları düzenlenen operasyonla yakalandı.
Şahısların evlerinde yapılan aramada ise çalıntı cep telefonları, televizyonlar, ziynet eşyaları ve para ele geçirildi. Yapılan kimlik sorgulamasında A.Ş’nin sahtecilik ve nitelikli hırsızlık suçlarından 28, K.B’nin çeşitli suçlardan 16 kaydının bulunduğu, şebeke elemanlarından H.Ç’nin ise cezaevi firarisi olduğu için halen arandığı tespit edildi. Şahıslar adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.