Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaktıkları Mum Evlerini Küle Çevirdi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde maddi imkansızlıklar sebebiyle elektrikleri kesilen Yağmur ve Fahrettin Ayçel çiftinin evleri, söndürmeyi unuttukları mumum devrilmesi sonucu yandı. Yangında ölen yada yararlanan olmazken üç katlı bina kullanılamaz...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bayraklı ilçesinde maddi imkansızlıklar sebebiyle elektrikleri kesilen Yağmur ve Fahrettin Ayçel çiftinin evleri, söndürmeyi unuttukları mumum devrilmesi sonucu yandı. Yangında ölen yada yararlanan olmazken üç katlı bina kullanılamaz hale geldi.
Yangın, Tepekule Mahallesi 2088 sokakta bulunan üç katlı bir binanın giriş katında çıktı. Edinilen bilgilere göre maddi yetersizliklerden dolayı elektrikleri kesilen Yağmur ve Fahrettin Ayçel, mum ışığından faydalanmak istedi. Söndürmeyi unuttukları mumum devrilmesiyle evi saran alevler genç çifti uykuda yakaladı. Dört aylık hamile olan Yağmur Ayçel, duman kokusundan uyanarak evde bulunan kocasını, annesini ve kardeşini de kaldırıp yangın büyümeden kendilerini dışarı attı. Kısa sürede büyüyen yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede büyüyerek üç katlı binayı saran yangını kontrol altına aldı. Yangın kısa sürede söndürülürken üç katlı bina kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangında ölen ve yararlanmanın olmaması rahat nefes aldırdı. Ayrıca, Ayçel çiftinin kirada oturduğu ve borçlarının olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.