Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakalanan uyuşturucu tacirinin eşi gözyaşlarına hakim olamadı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerinin narkotik köpeği Çapkın ile çok sayıda eve düzenlediği operasyonda 15 kilogramı aşkın uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın karısı gözyaşlarına...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerinin narkotik köpeği Çapkın ile çok sayıda eve düzenlediği operasyonda 15 kilogramı aşkın uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın karısı gözyaşlarına hakim olamadı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde gerçekleştirdikleri ortak operasyonda çok sayıda eve eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Çorlu’nun Hıdırağa Mahallesi’nde “Kore” olarak anılan semte Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Narko Tim polislerinin katılımıyla daha önceden belirlenen evlere alınan arama kararlarına istinaden baskın yapıldı. Baskınlarda şüpheli şahısları tek tek gözaltına alan polis, kaçan şüphelilerden birini de saklandığı arazide yakaladı. Narkotik polis köpeği Çapkın, zehir tacirlerinin zulalarını birer birer ortaya çıkardı. Polisler, halının arasına saklanan poşet içerisinde yaklaşık 10 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdi.
Kocası gözaltına alınan kadın gözyaşlarını tutamadı
Operasyonda polisten kaçtığı öne sürülen ve saklandığı arazide yakalanan Ö.A.’nın yanında ise sentetik uyuşturucu bonzainin ham maddesi ele geçirildi. Şahıs kelepçelenerek polis aracına bindirilmek istendiği sırada polislerin yanına koşarak gelen karısı gözyaşlarına hakim olamadı.
Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda evlerin bahçelerinde bulunan plakasız motosikletler de çekici marifetiyle incelenmek üzere otoparka alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.