Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakalanan uyuşturucu kuryesi, oğlunun düğününü bahane etti

Bolu polisinin bir otomobile yaptığı operasyonda, aracın yakıt deposuna zulalanmış 100 bin TL değerinde 15 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın, oğluna düğün yapmak için uyuşturucu kuryeliği yaptığını söylediği iddia...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu polisinin bir otomobile yaptığı operasyonda, aracın yakıt deposuna zulalanmış 100 bin TL değerinde 15 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın, oğluna düğün yapmak için uyuşturucu kuryeliği yaptığını söylediği iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, D-100 karayolunda yaptıkları kontrollerde 06 plakalı 2011 model lüks bir aracı durdurdular. Araçta polis köpeği ile yapılan aramada benzin deposunda gizlenmiş 100 bin TL değerinde 10 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan Ömer M. ve oğlu Fahrettin M. gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen Ömer M.’nin yaklaşık 6 ay önce Cizre Cezaevi’nden firar ettiği ortaya çıkarken, baba Ömer M.’nin oğlunu evlendirebilmek için uyuşturucu kuryeliği yaptığını, esrardan elde ettikleri para ile oğluna düğün yapacağını söylediği iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.