Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakalanan Dilenciler Küfürler Yağdırıp, Terlik Fırlattı

Manisa’nın en işlek caddesinde vatandaşların şikayeti üzerine polis tarafından yakalanan 6’sı çocuk 13 dilenci etrafa küfürler yağdırarak, basın mensuplarına terlik ve ayakkabı fırlattı.Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki en işlek...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın en işlek caddesinde vatandaşların şikayeti üzerine polis tarafından yakalanan 6’sı çocuk 13 dilenci etrafa küfürler yağdırarak, basın mensuplarına terlik ve ayakkabı fırlattı.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki en işlek cadde olan Doğu Caddesi’nde bir grup dilencinin iş yeri esnafını ve vatandaşları rahatsız ettiği ihbarını alan polis, 6’sı çocuk 13 dilenciyi yakaladı. Dilenciler, zabıta ekipleri gelene kadar bir bankanın ATM’si önünde tutuldu. Bu sırada kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına terlik, ip, ayakkabı gibi cisimler fırlatan dilencilerin bir yandan da etrafa ve kendilerini tutan polis memurlarına küfürler etmesi vatandaşların tepkisini çekti. Bir anda kalabalığın oluştuğu caddede vatandaşlar meraklı gözlerle yaşananları izledi. Şehzadeler Belediyesi’ne ait açık kasa kamyonete bindirilen dilenciler, agresif tavırlarını sürdürmeye devam etti. Burada da çevreye küfürler yağdıran ve terlik fırlatan dilenciler, daha sonra zabıtaya ait 3 farklı araca bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.