Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur etkili oldu, eve yıldırım düştü

Edirne’nin Keşan ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağmur ve dolu etkili olurken, dış cephe duvarına yıldırım isabet eden bir evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.Bölgeyi etkisi altına alan yağmur, Keşan’da da yüzünü gösterdi....

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’nin Keşan ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağmur ve dolu etkili olurken, dış cephe duvarına yıldırım isabet eden bir evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Bölgeyi etkisi altına alan yağmur, Keşan’da da yüzünü gösterdi. Sabah saatlerinde belirli aralıklarla yağan yağmur şiddetini arttırdı. Şiddetli yağmur ve dolu yağış nedeniyle sokak ve caddeler göle döndü. Yağmura aniden yakalanan yayalar saçak altlarına sığınırken sürücüler yollarda biriken sular nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti.
Eve yıldırım düştü
Etkili olan yağmur yağışı yıldırım düşmelerini de beraberinde getirdi. Aşağı Zaferiye Mahallesi Cin Ali Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı müstakil evin dış cephe duvarına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını büyümeden söndürdü. Yangın sonucu evde maddi hasar meydana geldi. Yağışın gün boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.