Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Aşık Düzce’de adliyeye çıkarıldı

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU EMRE AŞIK’IN ESKİ EŞİ YAĞMUR AŞIK, DÜZCE’DE YAPILAN YOL KONTROLÜ SIRASINDA CEZAEVİ FİRARİSİ BİR KİŞİ İLE YAKALANDI. YAĞMUR AŞIK VE YANINDAKİ ŞAHIS DÜZCE ADLİYESİ’NE ÇIKARILDI.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2020 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2020 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yağmur Aşık Düzce’de adliyeye çıkarıldı

DÜZCE (İHA) – Eski Milli futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Aşık, Düzce’de yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi bir kişi ile yakalandı. Yağmur Aşık ve yanındaki şahıs Düzce Adliyesi’ne çıkarıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gölormanı Köyü’nde sivil uygulama yaptığı sırada lüks bir aracın jandarma ekiplerini görünce kaçmaya başladığını fark ettiler. Aracın sürücüsü olan şahıs kendisini durdurmak isteyen jandarma ekiplerinin üzerine aracını sürerek Jandarma astsubaya çarptı ve yaralanmasına neden oldu. Ardından ise Jandarma ekipleri aracı takibe alarak Cumayeri sapağı mevki’inde yakalandılar. Yakalanan şahıslardan birisinin cezaevi firari E. S. diğerinin ise eski futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Aşık olduğu anlaşıldı. Araçta yapılan aramada 2 ruhsatsız silah ile bir miktar uyuşturucu yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar jandarmada yapılan işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edildiler.

Yağmur Aşık adliyeye götürüldüğü sırada yüzünü kapatarak basın mensuplarının sorununu cevaplamadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.