Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Villaya Uyuşturucu Baskını

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ne ihbar üzerine bir otomobili durduran polis ekipleri, araçtaki iki kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramada otomobilde 5 kilogram, kaldıkları yazlık villada ise 50 kilogram esrar ile 1400 adet uyuşturucu hap, bir...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Villaya Uyuşturucu Baskını
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ne ihbar üzerine bir otomobili durduran polis ekipleri, araçtaki iki kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramada otomobilde 5 kilogram, kaldıkları yazlık villada ise 50 kilogram esrar ile 1400 adet uyuşturucu hap, bir adet silah ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri, İstanbul’dan ilçeye yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı alması üzerine harekete geçti. Tekirdağ yolu üzerine uygulama noktası oluşturan polis ekipleri, bir süre sonra K.F. idaresindeki plakası açıklanmayan otomobili durduruldu. Araçta yapılan aramada 5 kilogram esrar, bir adet silah, 40 adet aynı silaha ait mermi ele geçirildi.
VİLLAYI DEPO OLARAK KULLANMIŞLAR
Otomobil sürücüsü K.F. ve yanında bulunun İ.S. gözaltına alındı. Zanlıların Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi’nde kiraladıkları villaya da baskın yapan polis ekipleri, burada şömine bacasına saklanmış 50 kilogram esrar ile ecza dolabına konmuş 1400 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili zanlıların emniyetteki sorguları sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.