Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vidanjör ile evin duvarı arasında kalan işçi öldü

Kahramanmaraş’ta kanalizasyon çalışması sırasında hareket eden vidanjör ile evin duvarı arasında sıkışan belediye işçisi Halil İbrahim Tepebaşılı (45) hayatını kaybetti.Olay, gece saatlerinde Hasancıklı Mahallesi’nde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta kanalizasyon çalışması sırasında hareket eden vidanjör ile evin duvarı arasında sıkışan belediye işçisi Halil İbrahim Tepebaşılı (45) hayatını kaybetti.
Olay, gece saatlerinde Hasancıklı Mahallesi’nde meydana geldi. Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde görevli Halil İbrahim Tepebaşılı, Ahmet K.’nın idaresindeki 46 LH 822 plakalı vidanjör ile kanalizasyon çalışması için mahalleye geldi. Sürücü Ahmet K.’nın kanalizasyon kanalı önünde park ettiği vidanjör biranda geri geri hareket etti. Bu sırada vidanjörün arkasında bulunan Halil İbrahim Tepebaşılı iş makinesi ile duvar arasında sıkıştı.
Halil İbrahim Tepebaşılı tedavisi için sevk edildiği hastane yolunda hayatını kaybetti. Halil İbrahim Tepebaşılı’nin cesedi otopsi için morga götürülürken, olay yerinde inceleme başlatıldı.
Görgü şahidi Sedat Çam, vidanjörün aniden geri hareket ettiğini belirterek, “Kanalizasyon çalışması yapılıyordu. Araç geri kaçtı, bu sırada işçi de duvar arasında sıkışı. Resmen hiç bir müdahale yapamadık" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.