Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vicdansızlığın da bu kadarı

AFYONKARAHİSAR’DA ALÜMİNYUM FOLYOYA SARILMIŞ HALDE HENÜZ 3 GÜNLÜK BİR BEBEK BULUNDU. BEBEĞİ SOKAĞA BIRAKAN ANNE GÖZALTINA ALINIRKEN, İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vicdansızlığın da bu kadarı

Afyonkarahisar’da alüminyum folyoya sarılmış halde henüz 3 günlük bir bebek bulundu. Bebeği sokağa bıraktığı belirtilen ve gözaltına alınan anne ve anneanne ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde akıllara durgunluk veren ve bu kadarına da pes dedirten bir olay meydana geldi. Bolvadin ilçesindeki İmaret mahallesinde boş arazide ağlayan bebek sesi duyanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, alüminyum folyoya sarılmış yeni doğmuş bir bebekle karşılaştı. Bebeği alan 112 Acil Servis ekipleri Bolvadin Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada görevliler tarafından bakıma alınıp tedavisi yapılan bebek, altı değiştirilip mama verildikten sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen 3 günlük bebeği sokağa bırakanların bulunması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu; sokağa terk edilen bebeğin annesi olduğu tespit edilen İ.Y. ile anneannesi A.T. yakalandı ve ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, hukuki sürecin devam ettiği bildirildi.

Mahkemenin vereceği karara göre bebeğin aileye mi yoksa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne mi teslim edileceği netlik kazanacağı öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.