Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Vicdan’ Seriye Bağladı

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde satışı ve üretimine geçit vermiyor.Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Vicdan’ Seriye Bağladı
Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde satışı ve üretimine geçit vermiyor.
Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde satışı ve üretimine geçit vermiyor. Operasyonlarda daha önce çok sayıda uyuşturucu maddeyi bulan narkotik köpeği ’Vicdan’, bu sefer bir yolcu otobüsünde çanta içinde 3 kilo 500 gram esrar buldu.
Doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı yönünde alınan istihbarat sonrasında harekete geçen Kula İlçe Jandarma ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kula’nın Esenyazı Mahallesi kavşağı yakınlarında kontrol noktası oluşturdu.
Otomobil, TIR ve yolcu otobüslerinde narkotik köpeği Vicdan ile arama yapan jandarma ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada bir çanta içerisine gizlenmiş 3 kilo 500 gram esrar ele geçirdi.
Esrar maddesine el koyan ekipler çantanın sahibi Süleyman A.’yı gözaltına aldı. İfadesi alınan şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.