Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vezneciler Patlamasına İlişkin Soruşturma Başlatıldı

Fatih Vezneciler’de bu sabah gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.Fatih Vezneciler’de 11 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkin, İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Vezneciler’de bu sabah gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Fatih Vezneciler’de 11 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.
Bombalı saldırının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Başsavcı vekilleri Önder Yaman ve İrfan Fidan ile 4 cumhuriyet savcısı olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Saldırıya ilişkin başlatılan soruşturmada, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan savcı Hasan Yılmaz görevlendirildi. Saldırıya ilişkin ilk incelemelerde, bombalı saldırıda patlatılan aracın kiralık olduğu tespit edildi. Aracın uzaktan kumandayla patlatıldığı ve bombanın etkisinin arttırılması için demir bilyeler kullanıldığı öğrenildi.
Öte yandan savcılık, olay yerinde bulunan MOBESE kameralarını incelemeye alarak, aracı olay yerine getiren kişi ya da kişileri araştırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.