Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekilin Eski Eşine Son Görevi

Bursa’da gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen şahıs tarafından öldürülen AK Parti Bursa Milletvekili S.K’nın eski eşi memleketi olan İnegöl’de toprağa verildi. Bursa’da eski milletvekili S.K’nın eski eşini silahla öldüren adam,...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen şahıs tarafından öldürülen AK Parti Bursa Milletvekili S.K’nın eski eşi memleketi olan İnegöl’de toprağa verildi. Bursa’da eski milletvekili S.K’nın eski eşini silahla öldüren adam, aynı silahla intihar etmişti.
Eski Milletvekili S.K’nın bir süre önce boşandığı Behiye Güçlü, daha önce aracını silahla tarayan ve şikayetçi olmadığı Ramazan Yıldız ile dün Osmangazi’nin Gündoğdu köyünde bir araya gelmişti. Ramazan Yıldız, gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Behiye Güçlü’yü kendisinden ayrılmak istemesi üzerine tabancayla öldürmüştü. Ardından da aynı silahla kendisini vurup intihar etmişti.
Dün olay yerinde savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderilen iki kişinin cenazesi, incelemenin ardından ailelerine teslim edildi.
Ramazan Yıldız tarafından öldürülen Behiye Güçlü’nün cenazesi memleketi olan İnegöl’e bağlı Akhisar mahallesinde toprağa verildi. AK Parti Bursa eski Milletvekili S.K, eski eşinin cenazesine katılarak son görevini yaptı.
Behiye Güçlü’nün cenazesi İnegöl’e bağlı Akhisar Mahallesi Fatih Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye, AK Parti Bursa eski Milletvekili S.K’nın arkadaşı olan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa eski Milletvekili S.K ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.