Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaştan Asayiş Uygulaması Yapan Polise Tam Destek

Ankara’da yaşanan bombalı saldırının ardından İstanbul polisi de güvenlik önlemlerini arttırdı. İstanbul genelinde yapılan asayiş uygulamalarında çevrilen otomobil sürücüleri polisin uygulamalarına destek verdi.Ankara’da 37 kişinin...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da yaşanan bombalı saldırının ardından İstanbul polisi de güvenlik önlemlerini arttırdı. İstanbul genelinde yapılan asayiş uygulamalarında çevrilen otomobil sürücüleri polisin uygulamalarına destek verdi.
Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından İstanbul’da adeta alarm verildi. Polis ekipleri, İstanbul’un bir çok noktasında ve şehrin giriş çıkışlarında asayiş uygulaması yaptı.
Polisin uygulama yaptığı noktalardan biri olan Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı’nda şüpheli görülen araçlar durdurulup didik didik arandı. Araç sahiplerine de GBT sorgulamaları yapıldı.
Uygulamalardan memnun olduklarını söyleyen sürücülerden biri, "Her zaman olması gereken bir uygulama. Polislerimiz bu uygulamaları yaparsa iyi olur, sıkıntılar ortadan kalkmış olur. Huzurlu, mutlu oluruz. Artık bu terörün bitmesi lazım" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.