Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşlardan gözaltına alınan polislere tepki gösterdi

Adana’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polis adliyeye sevk edildi. Şüphelilere tepki gösteren bir grup vatandaş; “Allah belanızı...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polis adliyeye sevk edildi. Şüphelilere tepki gösteren bir grup vatandaş; “Allah belanızı versin sizin vatan haini köpekler. Bu vatanı satamayacaksınız” dedi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne gizlenmiş FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından operasyon düğmesine bastı. Çok sayıda adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 25 polis memuru gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, sağlık raporu için Adana Adli Tıp Birimi’ne getirildi.
“Vatan haini köpekler”
Burada bekleyen vatandaşlar, şüphelilere tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar şüpheliler adli tıpa girdiği sırada; “Vatan hainlerine mahkemesiz infaz edin. Türkiye’yi ne hale getirdiler. Allah belalarını versin. Münafık bunlar. Yahudi bunlar. Öldürün bunları” dedi.
Vatandaşlar, şüphelilerin adliyeye götürülmek üzere araçlara bindirildiği sırada ise “Allah belanızı versin sizin vatan haini köpekler. Bu vatanı satamayacaksınız. Kurban olun o polislere FETÖ’nün köpekleri” diye bağırdı.
Şüpheliler alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.