Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşlar yolu trafiğe kapattı

Iğdır’da bir grup vatandaş Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü protesto etmek için karayolunu trafiğe kapattı.Emek Mahallesi’nde bugün meydana gelen ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının ardından mahalle sakinleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Iğdır’da bir grup vatandaş Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü protesto etmek için karayolunu trafiğe kapattı.
Emek Mahallesi’nde bugün meydana gelen ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının ardından mahalle sakinleri kanalizasyon borularını yola koyarak Iğdır-Kars karayolunda ulaşımı durdurdu.
Kentte çevre yolunun olmadığını dile getiren mahalleli sorunun çözülmesi için yolu trafiğe kapattıklarını belirtti. Emek Mahallesi Muhtarı Cihangir Akbalık gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yolda sürekli kaza olduğunu ve çözüm bulunana kadar yolu kapatacaklarını söyledi. Akbalık, “İl genelinde çevre yolu olmadığından bütün şehirlerarası geçiş buradan sağlanıyor. Şimdi bu yolda çalışma olduğu için tek geçiş sağlanıyor. Bu nedenle burada son bir ay içerinde çok kaza oldu. Bu sorunun çözülmesi ve sesimiz duyurmak için olu trafiğe kapattık” dedi.
Yarım saat trafik geçişi engellenen yol, olay yerine gelen polislerin kalabalığı ikna etmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.