Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşın Uyanıklığı Dolandırıcıyı Yakalattı

İzmir’in Selçuk ilçesinde, emekli gardiyan Ömer Yılmaz’ı 30 bin TL dolandırdığı iddia edilen kadın, farklı bir kişiyi de benzer şekilde dolandırmak isterken suçüstü yakalandı.Selçuk ilçesinde, bir gardiyanı dolandırdığı iddia...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Selçuk ilçesinde, emekli gardiyan Ömer Yılmaz’ı 30 bin TL dolandırdığı iddia edilen kadın, farklı bir kişiyi de benzer şekilde dolandırmak isterken suçüstü yakalandı.
Selçuk ilçesinde, bir gardiyanı dolandırdığı iddia edilen Cansu A. (27), Balıkesir’de ortaya çıktı. Daha önce emekli gardiyan Ömer Yılmaz’ı ’hesaplarınız terör örgütünün eline geçti’ diyerek 30 lira dolandırdıktan sonra aynı yöntemle bu kez Balıkesir’de bir kişiyi dolandırmaya kalktı. Vatandaşın uyanıklığı ise Cansu A.’nın oyununu bozdu. Hemen kadının dolandırıcı olduğunu anlayan vatandaş, polise haber verdi ve olay yerine çağırdı. Emniyet, bölgeyi güvenlik kameralarından da tarayarak kadını takibe aldı. Olay yerine gelen ekipler, operasyon düzenleyerek kadını suçüstü yakaladı.
KADIN SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Öte yandan gözaltına alınan kadın, emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Şüpheli Cansu A., ifadesinde ayrıca aldığı parayı Şanlıurfa’da ’Arap Dayı’ lakaplı birine gönderdiğini öne sürdü. Cansu A.’nın ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.