Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van’daki Terör Operasyonu

Van’da 3 PKK’lının etkisiz hale getirildiği ve 1 PKK’lının da sağ yakalandığı operasyonda 1 kişi daha gözaltına alınırken, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.Vatandaşların ihbarı doğrultusunda polis ekipleri, Şabaniye...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’da 3 PKK’lının etkisiz hale getirildiği ve 1 PKK’lının da sağ yakalandığı operasyonda 1 kişi daha gözaltına alınırken, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Vatandaşların ihbarı doğrultusunda polis ekipleri, Şabaniye Mahallesi Hal Kavşağı civarında kamyonet içerisinde bulunanlara "dur" ihtarında bulundu. Uyarıyla ateşle karşılık verilmesi üzerine yaşanan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 terörist sağ yakalanmıştı. Olay yerinde yapılan aramada 2 tabanca, bu tabancalara ait 4 şarjör ve fişek, 3 el bombası, el telsizi ele geçirildi.
Operasyon kapsamında aynı mahalledeki bir evde operasyon düzenleyen polis ekipleri, 1 kişiyi gözaltına alırken, 1 adet roketatar, roketatar sevk fişeği, 1 adet kalaşnikof marka silah, 2 adet el bombası, 6 kalaşnikof şarjörü ve fişeği, el telsizi ele geçirildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.