Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van’daki hain saldırının ardından

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk ile birlikte bombalı saldırının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.Dün gece saatlerinde 2 Nisan Polisevi’ne düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Valisi İbrahim Taşyapan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk ile birlikte bombalı saldırının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.
Dün gece saatlerinde 2 Nisan Polisevi’ne düzenlenen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği, 73 kişinin yaralandığı bombalı saldırının şiddeti, gün ağarınca ortaya çıktı. Saldırıda polisevi büyük hasar görürken, çevredeki iş yerlerinin de camları kırıldı. Saldırıda hayatını kaybeden 19 yaşındaki Dicle İdrak’ın Norşin Camii’nde düzenlenen cenaze namazına katılan Vali Taşyapan, AK Parti Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk ile Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile birlikte saldırının yapıldığı olay yerinde inceleme yaptı. İncelemeleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’den bilgi alan Vali Taşyapan ve Milletvekili Beşir Atalay, yapılan saldırıyı kınadılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.