Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van’da eylem için bekletilen otomobilden cephane çıktı

Van merkez İpekyolu ilçesinde eylem için bekletilen bir otomobilin bagajında çok sayıda mayın, tüp ve patlayıcı madde ele geçirildi.Olay, akşam saat 22:15 sularında İpekyolu ilçesine bağlı Seyit Fehim Arvasi Mahallesinde meydana geldi. Meteoroloji...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 01:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 01:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van merkez İpekyolu ilçesinde eylem için bekletilen bir otomobilin bagajında çok sayıda mayın, tüp ve patlayıcı madde ele geçirildi.
Olay, akşam saat 22:15 sularında İpekyolu ilçesine bağlı Seyit Fehim Arvasi Mahallesinde meydana geldi. Meteoroloji sokakta eylem için bekletilen otomobilden şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede bölgeye giden polis ekipleri, sokağı araç ve yaya trafiğine kapatarak bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Araçta yapılan ön incelemenin ardından olay yerine bomba imha uzmanları çağrıldı. Şüpheli aracın kapılarını fünye ile patlatan polis ekipleri, aracın bagajında patlatılmaya hazır halde 9 adet antitank mayını 4 adet tüp 10 kilo A 4 patlayıcı ve 13 adet elektrikli kapsüllü ve kumanda düzeneği ele geçirildi. Bomba düzeneği büyük bir titizlikte etkisiz hale getirilirken, otomobil, detaylı inceleme için Van Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.