Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van’da et kutularında 25 milyon lira değerinde 355 kilo eroin ele geçirildi

VAN’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN NARKOTİK KÖPEĞİ ZEUS İLE BİRLİKTE BİR ET ENTEGRE VE PAKATLEME TESİSİNE DÜZENLENEN OPERASYONDA PİYASA DEĞERİ 25 MİLYON LİR OLSAN 355 KİLO 680 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’da et kutularında 25 milyon lira değerinde 355 kilo eroin ele geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından narkotik köpeği Zeus ile birlikte bir et entegre ve paketleme tesisine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 25 milyon lira olan 355 kilo 680 gram eroin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tuşba ilçesinde faaliyet gösteren bir Et Entegre Parçalama ve Paketleme Tesisinde arama yaptı. Narkotik Madde Arama Köpeği Zeus ile birlikte yapılan detaylı aramada; tesisteki et kolileri içerisine zulalanmış 687 paket halinde toplam 355 kilo 680 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Ele Geçirilen Uyuşturucunun Yaklaşık Piyasa Değeri 25 milyon TL. Elde edilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak tesis sahibi V.Ö. ve F.K. isimli 2 şüpheli “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüphelilerin Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.