Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van’da Dört Kişi Tutuklandı

Van’da yapılan çalışmalar kapsamında gözaltına alınan dört kişi tutuklandı.Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl ve ilçelerinde meydana gelebilecek PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’da yapılan çalışmalar kapsamında gözaltına alınan dört kişi tutuklandı.
Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl ve ilçelerinde meydana gelebilecek PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma" yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, İpekyolu ilçesinde faaliyette bulunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğrenci Derneği (YÖDER) binasında Kürdistan Yurtsever Devrimci Gençlik Manifestosu isimli çok sayıda örgütsel kitabın dağıtımının yapılacağı şeklinde bilgi elde edilmesi üzerine 7 Nisan 2016 günü saat 17.47 sıralarında operasyon yapıldığı belirtilerek şöyle denildi: "Yapılan operasyonda bina içerisinde bulunan F.A., B.A., D.K. ve R.B. isimli şahıslar gözaltına alınmış olup, 10 Nisan 2016 günü hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ilimiz M Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.